Fencer Gundogs
De Engelse Field Trial Labrador Skye hebben wij zelf gefokt uit de combinatie Nora en Cerbel Ambassador (Veldwerkkampioen, Nederlands werkkampioen en Internationaal werkkampioen). Nora komt voort uit de Upperclaws lijnen en Abbotsross Chester (deelname Nimrod 2009) PALMARES Abbotsross Chester.

Onze honden zijn gekwalificeerde dieren die HD, ED en oogziekte vrij zijn, goed gebouwd en beschikken over het juiste karakter.

De Field Trial Labrador
Field Trial Labradors zijn slanker en atletischer gebouwd dan de doorsnee labrador. Door dat ze op hun werkeigenschappen zijn gefokt zijn ze erg baasgericht, ze hebben een enorme  will to please waardoor ze gemakkelijk op te voeden zijn en zeer geschikt voor jacht, sport, speurwerk of gewoon als huishond. In tegenstelling tot wat je zou verwachten, zijn het lieve rustige huishonden.


Fencer Gundogs © 2018
Fencer Gundogs gevestigd in de polder Schermer bestaat sinds 2015.

Wat bij ons voorop staat zijn gezonde vitale honden die fysiek een hele dag actief kunnen zijn of werken. Onze honden zijn een onderdeel van het gezin en genieten van het mooie leven op de boerderij.

We proberen zo nu en dan een nestje te fokken, met mooie bloedlijnen die zich al meerdere generaties bewezen hebben in de jachtsport, de jacht, speurhonden, detectie en hulphonden. We hebben een Amerikaanse Field Trial labrador en een Engelse Field Trial labrador. De Amerikaanse Field Trial Labrador genaamd LouLou hebben wij  ge´mporteerd uit de bekende White Oak kennels in Amerika (White Oak Miss Loulou).
Ons streven is om gezonde vitale honden te fokken